Valpene fra oss leveres registrert i NKK, forsikret i Agria, chipmerket, med pass/helsebok, helseattest og grunnvaksine. I tillegg leveres det med et hefte om din valp, en bok om hvordan man kan forholde seg med sitt nye familiemedlem, forpakke, målebeger og informasjon om raseklubben vår. Halsbånd og lenke i lær følger valpen, selv om den ikke har hatt det så mye på, enda Og, valpen er selvsagt badet og klørne klippet samme dag som levering finner sted.

Valpene blir gitt markekur i uke 1, 3, 5 og 7. I tillegg er de tilvendt bading, føning, kloklipp og halsbånd. De har vært med på bilkjøring, blitt sosialisert med mange mennesker og flere dyrearter som katt, kanin, høner, geiter, sauer, hester m. fl. Om årstiden tillater det er de presentert for vann og strand, og mange har "tatt steget uti!"

Vi har behandlet valpene med omsorg og kjærlighet, og det er en forutsetning for oss at valpekjøperne fortsetter med det Vi ønsker gjerne å få tilbakemeldinger fra dere med valper fra oss, og trenger dere noe er dere når som helst velkommen til å ta kontakt