Valpene reiser....

Gino skal bo med Maria, Ingmar og den store nuffen Bjarne i Tågarp, Sverige

Gustav flytter til Hvasser med Klara, Charlotte og Roy

Georg skal bo hos Mats og Karoline i Oslo.

Gunder (Gilbert) skal bo hos Mona og familien her i Halden.

Gretha (Luna) skal bo hos Tina og Stian i Skien.

Godeste Jack skal bo hos Hege og familien i Sarpsborg.

Valpene er blitt 8 uker!

Valpene er blitt 8 uker, og har begynt å reise til sine nye hjem. Vi har hatt en minnerik tid med valpene, og disse ukene har gått veldig fort!

Vi har lagt ut en del bilder under fanen "G kull bilder", som viser valpene ved syv og en halv uke.

Valpene er 3 uker

Valpene er blitt 3 uker, og de har virkelig kviknet tilHa ha

De går nå omkring, spiser litt mat, bjeffer, logrer og vi synes selvfølgelig de er verdens vakreste valperSmiler stort

 

25.11.13
En ganske avslappet gjeng på snart en uke :-)

25.11.13
Etter fem meget slitsomme døgn, har roen senket seg :-) Vi har 2 hvit sorte tisper, 2 sorte tisper og 5 sorte hannhunder. Trulte er i fin form, og er en veldig flink mor.

Dette var den første som ble født, hvit sort tispe. Det var forferdelig at hun og tre andre ikke skulle få bli med videre.

HELDIGVIS har vi litt bøker og veterinærer i umiddelbar nærhet. Bomba springer allerede på dag 2, og en hannvalp blir skikkelig syk. Jeg har sett dette før. I vårt D. kull fikk alle valpene neonatal sepsis, og alle døde unntatt to. Det var de to som ikke hadde vist symptomer når behandling startet. Vi hiver oss rundt og får tak i medisiner, alle valpene får behandling. Likevel mister vi dessverre 4 valper. 1 hvit sort tispe (favoritten, selvfølgelig..) 1 sort tispe, og 2 sorte hannhunder. Vi er på vei til å miste en til, når telefonen ringer midt på natten. Det viser seg, etter å ha fortalt historien på Facebook, at mange oppdrettere har erfart dette. Noen har mistet hele kull! Alle kommer med råd, og alle vet at det står om tid. Derfor ringer Sissel midt på natten. Hun har fått et middel som garantert hjelper, Thor kjører avgårde, og vi starter å gi denne medisinen i tillegg til antibiotika. Den siste som ble syk friskner til i løpet av natten, og vi senker skuldrene. Etter to døgn med symptomfrihet ser krisen ut til å være over, takk og lov!

18.11.13
Fødselen starter på ettermiddagen, i tiden frem til 02.30 den 19.11, blir hele 14 valper født. 3 hvit sorte jenter, 3 sorte jenter og 8 sorte gutter. En sort gutt er imidlertid død ved fødsel.

Aller helst vil Trulte føde i hulen sin her......

Dette syntes Trulte var en fin fordeling av plassene på valperommet....

Valpekassa på plass, men, egentlig har ikke Trulte lyst til å ligge her....

11.11.13
Røntgen, igjen betegnelsen "fullt hus" og minst 12.....

Spennende ventetid, magen som begynner å bli enorm, og behov for lette turer....

Pappa

Mamma

16. 10. 13
Da er det klart, det er valper på gang.... :-)

16.10.13
Veterinæren gjorde i grunn kort prosess, sa "fullt hus, minst 12..." ja,ja....

19.09.13
Etter å ha tatt blodprøver ved NVH, og funnet rett tidspunkt for inseminering, var tiden kommet for å reise til Munchen. Her ventet Gabi med "pakke". Hun hadde ordnet med tapping og pakking, slik at jeg kunne reise ned og opp samme dag. På ettermiddagen inseminerte vi på NVH.